RISE – гаранция за сигурност

0
908

В жилищни и промишлени условия RISE системите осигуряват интелигентно управление на достъпа и максимален контрол.

Продуктовата гама на RISE включва боларди за защита и управление на трафика, различни видове пешеходни врати и системи за контрол на достъпа.

Всички продукти на RISE са проектирани с помощта на собствено ноу-хау, разработено чрез постоянно търсене на иновативни решения за подобряване на мобилността на хората в различни ежедневни ситуации.

За RISE надеждност е синоним на качество. Той предлага един цял свят, съставен от системи, които могат да подобрят живота на хората и си взаимодействат с най-модерните системи за сигурност на пазара.

Резултатът е видим, силно развити технологии, които могат да се впишат във всеки градски контекст.

От 2009-та година RISE е част от италианския холдинг Beninca и оферира и продава в цял свят професионални решения в сектора за сигурност. Компанията също така работи с най-добрите дизайнери и архитекти във фазите на проектиране, в резултат на което се достигат най-добрите технологични решения.

Всички продукти на RISE, както и компетентна информация от специалисти относно монтажа и инсталацията им, може да намерите в магазинната мрежа на фирма Бисайд, филиал на холдинга Beninca за България.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР