EvtinChasovnik.com – всичко за часовниците!

0
1339

Занимаваме се от доста време с часовници, продаваме и купуваме такива. В България вече има доста физически и онлайн магазини за часовници. Това е напълно нормално, въпреки всички нови технологии, въпреки факта че навсякъде имаме дигитални часовници, то ние продължаваме да купуваме ръчни часовници. Това е така тъй като този тип аксесоар е и един вид бижу, украшение, което трябва да признаем се комбинира добре с цялостната ни визия. Нищо не стои по-добре в комбинация с мъжка риза от правилно подбран часовник.

Ако спортувате пък- един модел, който е водоустойчив и с по-голям корпус пасва чудесно на ръката Ви! Дамите също носят часовници, те даже имат по няколко. Целият този интерес към ръчните часовници е напълно закономерен. В цялата суматоха около тази ниша и огромното желание на множество търговци да продават техните продукти, сякаш всички забравят, че хората имат нужда от информация. В България има 1-2 форума за часовници, където се дискутират предимно теми свързани с доста скъпи модели струващи поне 500-1000 лв. Има и няколко блогчета, но те са по-скоро сателитни с малко на брой статии и винаги обвързани с даден сайт. Тоест отново продаващи. В тази обстановка решихме да създадем сайта EvtinChasovnik.com.

Информационен сайт специлализиран само за часовници и то основно по-евтини модели. В него ще прочетете различни ревюта, ще откриете множество информация за най-новите модели часовници. Качествени снимки, както и различни иновативни идеи по темата. И то не само за самите часовници като готов продукт, също така ще бъдат поместени в сайта полезни статии за каишки, батерии и всичко друго, свързан ос часовника.

20160102_124520 (Copy)

Не е от без значение и безпристрастните съвети на запознати с часовниците хора, които могат да Ви насочат към правилният начин за подбор на ръчен часовник. Освен това ще се опитаме да предоставим максимално точна информация, къде и как може да закупите най-евтините часовници в страната, които същевременно и да са качествени. Не винаги цената е от значение, но в определени случаи е важно тя да бъде достъпна, никой не иска да дава повече пари отколкото има и то за часовник. Сами знаем какво е положението в България и колко са ниски заплатите нали?

В нашият сайт може да почерпите доста интересна и приятна за четене информация. Има статии за мъжки часовници, за дамски модели, всякакви видове и т.н. Сайта е насочен само и единствено към български посетители, надяваме се да се превърне в добро местенце, където всеки може да научи нещо ново за своя нов часовник.

Заповядайте, ние от EvtinChasovnik.com Ви очакваме!

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР