5 класически подаръка за мъж

0
1362

Ние мъжете сме сравнително практични и не чак толкова взискателни същества. Е, поне повечето. По тази причина намирането и купуването на подарък за мъж е не толкова трудна задача.

При избора на подарък е най-важно да се ръководите от неговите интереси, хоби и любимо занимание и ви обещавам, че ще пожънете истински успех. Щом вие сте неговата половинка, значи най-добре знаете неговите ежедневни задачи и нужди. Много често хората в съвсем небрежен разговор почти в прав текст казват от какво имат нужда или какво им липсва.

В настоящата статия ще ви подскажем 5 практични подaръка за мъж по повод неговия рожден ден, личен празник или дори за Коледа.

  1. Спортен аксесоар

Почти всеки мъж спортува или упражнява някаква активност през свободното си време. В зависимост от вида спорт, винаги може да измислите подарък, който да се съчетава с настоящата му екипировка и аксесоари. Това може да бъде нов чифт ръкавици за фитнес, ако е запален бодибилдър, като тяхната средна цена е 20-30 лв, но има и по-скъпи модели, които достигат до 70-75 лв. Много добра идея е да му подарите спортни слънчеви очила. Това е универсален подарък, понеже ще може да ги носи и използва почти навсякъде. Независимо дали е велосипедист, скиор, парапланерист или обича джогинга в парка, спортните слънчеви очила са неотменен аксесоар за всяка активност на открито. По този начин ще му подарите красив и практичен подарък, който освен това ще пази зрението му от вредните ултравиолетови лъчи. Средната цена за марки като Polaroid и английската Bloc е между 90-120 лв, което ги прави идеални за празничния повод.

  1. Часовник

Часовникът е класически и винаги обичан от мъжа подарък. Красивият и стилен часовник придава завършеност на облеклото и добавя чар и мъжественост. Освен стандартните ръчни или механични модели, вече са много актуални и спортните и смарт часовници, които могат да отброяват и засичат физическите активности, почивките, продължителност на съня, а същевременно дават възможност да провеждаме разговори, докато смартфонът ни е в сака или джоба на якето.

  1. Слънчеви очила

Вече намекнахме за очилата, но дори приятелят ви да не е запален спортист, винаги може да му подарите оригинални слънчеви очила за ежедневна употреба. Те са освен незаменим моден аксесоар и изключително важни за носене на открито при средно и силно слънчево време. Дори когато е облачно, ултравиолетовите лъчи преминават и достигат до земната повърхност. В градска среда, при шофиране, на разходка в парка и планината, на плажа – това се все места където очилата са задължителни. Ако търсите най-добрия баланс между качество, цена и защита, то ви препоръчваме световноизвестната марка Polaroid с техните поляризирани слънчеви очила от Бухал.Бг.

  1. Авто-мото

Все пак не му подарявайте ароматизиращо борче. Почти всеки мъж обича до мания своята марка автомобил. В тази връзка може да му подарите умален размер или сглобяем макет на неговата кола, стилен ключодържател или някоя електронна джаджа, като GPS навигация.

  1. Технологична джаджа

Няма мъж, който да не се прехласва пред чудесата на съвременната електроника. Ако бюджетът ви за подарък позволява, спокойно може да се гмурнете и изберете някое ново мобилно устройство като смартфон, таблет, лаптоп или игрова конзола. Моделите и марките са безброй, но ви препоръчваме да опипате почвате предварително. Както знаете сред нас мъжете има заклети фенове на Apple, потребители на Windows, и такива които обожават Android устройствата. Разбира се, ако бюджетът ви е по-скромен и проучите желанията му, може да му купите лаптоп втора ръка от фирма с гаранция и легален произход или просто нови геймърски слушалки или джойстик.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР