3 неща, които означават всичко за жената

0
1414
жена, жената.бг, жените

Жените са на пръв поглед деликатни и раними същества и често изглежда, че не са наясно от какво точно имат нужда. Истината, обаче, е доста по-различна от това, което е видимо за всички. Жените могат да имат много претенции, всевъзможни изисквания, високи критерии и да изглежда, че няма сила на Земята, а дори и във Вселената, която да ги направи доволни. Вярно е, че жените са различни като нюансите на дъгата, но има няколко неща, които важат за 99 % от дамите. Тези няколко компонента са най-важни за търпеливите и изненадващо издръжливи представителки на нежния пол, като спазването им може да направи и най-взискателните жени доволни. Ето селекция от 3 неща, които са с огромно значение за жената и могат да бъдат особено полезни.

Първо и особено важно, а в голяма степен и ясно на повечето хора е, че жената има нужда от емоции. Всяка дама, без значение от възраст и занимание се храни от различните емоции и те определят деня и настроението й. Когато положителните емоции са повече от отрицателните, колкото и уморена да се чувства една жена, тя винаги ще намери сили, за да се усмихне и да изтрие всичко негативно от деня. Имайте предвид, че едно цвете, любим десерт или записаният сериал могат да направят чудеса. Особено господата трябва да са наясно, че биха могли да си спестят доста главоболия, ако осъзнаят, че могат да използват малките любими неща на своята дама на сърцето, за да й носят положителна емоция всеки ден.

Второто изключително важно нещо за жените е тяхната самостоятелност. Колкото и да обичат близостта и постоянното присъствие на любимия човек, дамите винаги ще оценят и то подобаващо времето, което получават за себе си, без никой и нищо да ги притеснява. Естествено самостоятелността не се изразява само в няколко необезпокоявани часа за хубава книга или маникюр. Жените в днешно време масово са изключително еманципирани, те искат да знаят, че могат да работят каквото искат, да следват мечтите си и очакват да бъдат подкрепяни за това. Въпреки че почти всяка жена започва деня си да речем с любим хороскоп, който да й подскаже какво я очаква или какво ще й се случи, дамите на нашето съвремие са напълно наясно с това, което искат и са готови да го преследват до дупка и всеки, който направи дори бегъл опит да им отнеме самостоятелността е много вероятно да пострада.

Третото и заключително нещо, което означава всичко за една жена е комуникацията и то двустранната. Малко са мъжете, които са способни да чуят какво им казва една жена, но на финала това е изцяло в техен ущърб. Умният мъж е изключително наясно, че в повечето случаи когато една жена казва нещо за това има причина и отказът да сътрудничи или да чуе може да му създаде повече неприятности от колкото е очаквал. В момента, в който господата се научат слушат какво казват или подсказват техните любими, майки или сестри, едничкото нещо, което ще им остане е да благодарят на Вселената за всичко, което ще разберат и получат от това  умение.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР