Шатри под наем за всякакви събития

0
1290

Знаете ли, че шатрите са един от най-важните фактори за това едно събитие на открито да премине като по вода. Те не само, че са красиви и винаги могат да отговорят на тематиката на всяко парти, но и при нужда предпазват гостите, храната и напитките от всякакви метеорологични условия като дъжд, силни слънчеви лъчи или дори от летящи листа и клони. Днес можете да намерите всякакъв тип шатри – отворени и затворени, с или без стени и прозорци, с ефектно осветление, с възможност за климатизация и отопление и т.н.

В зависимост от типа на събитието шатрите могат да се драпират, украсят, оборудват и подредят така, че то да придобие още по-впечатляваща визия и да накара гостите дълго да го запомнят. Защото шатрите са визията на всеки проект на открито, която посетителите виждат първо. А както са казали хората, втора възможност за първо впечатление няма.

Правилната шатра има силата да преобрази всяко място и бързо и лесно да го превърне от посредствено в уникално, луксозно и шикозно. Тъкмо тя е факторът, от който зависи дали събитието Ви ще бъде бляскаво и какъв спомен ще оставите у гостите си.

Удобното при шатрите е в това, че те са лесни за монтаж, демонтаж и транспортиране и могат спокойно да се пригодят така, че да съответстват на потребностите на различни терени – било то градини, паркове, места сред природата и др. Изключително подходящи са за фирмени празници, градински партита, сватби, панаири, изложения, спортни събития и др.

Екипът на Right Rental притежава дългогодишен опит в доставката на качествени съоръжения и конструкции за шатри и даването на цялостните решения за редица големи и малки събития и важни проекти. Професионалистите на компанията гарантират постоянния и качествен контрол на предлаганите услуги, голямо внимание към използваните материали, способност за бърза адаптация във всяка ситуация и новаторство и оригинални идеи. Тъкмо заради това не е случайно, че на услугите на Right Rental са се доверили организаторите на редица събития от световен мащаб като световния шампионат по голф „Volvo World Match Play Championship“, Световната купа по ски, която се проведе в Банско, Световна купа тенис жени, по волейбол, по лека атлетика, редица световни първенства по аеробика, борба, гимнастика и др.

Най-хубавото е, че към шатрите вървят и различни типове оборудване, от които клиентите могат да се възползват – подови конструкции и настилки, вграждане на стени и врати, специална сцена или парти дансинг, отопление и климатизация за вътрешни и външни помещения, качествено осветление и всякакъв интериорен декор. Всеки от продуктите се предлага в разнообразни размери и цветове, така че да отговори на личните Ви нужди. Изобщо – всичко, което е нужно, за да се реализират и най-смелите Ви идеи за провеждане на качествено събитие, в което всички участници да се чувстват добре и комфортно.

Богатото разнообразие от услуги, които Right Rental поддържа и постоянно обогатява, позволява винаги да се взимат правилни решения за всеки клиент, затова компанията е надежден партньор за организирането на събития от всякакъв мащаб. Екипът от професионалисти ще се погрижи за Вас и Вашето събитие, като застане зад Вашите идеи и ги превърне в реалност.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР