Спални комплекти за всеки изтънчен вкус

0
760

Днес, купувайки спално бельо, ние се водим най-често от модните тенденции. Следим какво ще предложат дизайнери и специалисти в интериора. Изборът е огромен – може да се съобразим с пролетния сезон и ще закупим чаршафи с флорални мотиви, или ще искаме да внесем доза романтика и ще заложим на червеното и лилавото.

Преди години на спалното бельо се гледаше като на нещо като по задължение и просто част от обзавеждането. Естествено беше да се закупуват отделно долен и горен чаршаф, а калъфките за възглавниците да са в близки по съчетание цветове. Днес спалното бельо се превръща в красота, уют, нестандартно решение, лукс и романтика. Изобщо може да кажем, че то претърпя достатъчно много трансформации, за да го има в днешния му вид.

Елегантни материи, галещи кожата, дишащи екологични матраци, бутиковишалтета и покривки, съчетани наедно със завеси и окачени тавани. Спалнята е интимното място, което заслужава това. Бельото носи финалния щрих към цялата атмосфера на уют и отмора.

Не правете компромис със себе си, купувайки евтини изкуствени материи, които ще подразнят кожата ви и ще попречат на добрия и спокоен сън. При комплектите за спалня цена и качество са в правопропорционална връзка. Колкото повече нишки има на квадратен метър, толкова по-голяма е гаранцията за издръжливост и мекота.

И като излезем от клишето, че най-търсените са сатенени спални комплекти, можем със сигурност да потвърдим, че памукът, бамбукът, перкалът са не по-малко разпространени и желани естествени материи. Все пак изборът на чаршафи и калъфки си е проява на вкус и естетика. Това е предпоставка за приятни и романтични изживявания, спокоен сън и ведро, усмихнато утро за всеки.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР