Полезни съвети при избор на спален комплект

0
797

Интериора на всяка спалня трябва да е придобие атмосфера на комфорт, уют и хармония. Всеки детайл е от значение за да се отпуснете и насладите на добра почивка.  Всеки комплект мебели за спалня трябва да се съчетават перфектно и допълват взаимно в цялостния интериор.

Размери

Размерът на помещението е много важен. Ако размера на стаята е малък не трябва да се дава предимство на тромави и сложни съвкупности от мебели. По- добре да се заложи на модулна система, мебели, които могат да се трансформират и изпълняват множествено функции.

 Стил

Вашето лично разбиране за удобство и комфорт, може да бъде доста различно от общите мнения и идеи. Не е необходимо да се придържате към определен стил при създаване интериора на спалнята. Основен стил е този, който осигурява вашето лично удобство. Основни стилове: класически; минимализъм /простота, симетрия, изчистени линии/; еклектика  – комбинация от смесване на класически и модерни мебели.

Цветове

Изберете подходяща цветова палитра за вашите мебели. Светли, кремави и нежни нюанси допринасят за зареждане с положителна енергия и създават усещане за по – голямо пространство.

Качество

Качествените мебели, гарантират сигурност и дълготрайно ползване. Заложете на качество срещу разумна цена. Доверете се на мебелни производители, които са с утвърдени позиции и гарантират с име, че всеки сегмент от съответната мебел е преминал пълен качествен контрол.

Бюджет

Направете списък с мебели от първа необходимост. Допълнително може да прибавяте и допълвате във времето елементи. Така ще спестите пари за по – качествени мебели.

Цена

Цената на спалния комплект зависи от много фактори, основните от които са: размер; естеството на материала за изработка /естествено дърво, ПДЧ, МДФ и т.н…/ и някои допълнителни аксесоари /стандарти на затваряне, допълнителни рафтове/ и др. Ако сте ограничени в бюджета, заложете на оптимално решение между качество и цена.  Трябва да се запознаете с материалите за изработка. Направете кратка справка относно здравина, надеждност, покритие.

Модерно спално обзавеждане и решения за спалнята на достъпни цени можете да намерите на сайта ни Мебели Арена .

 

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР