Оригиналните аромати не могат да бъдат сбъркани

0
525

Мъжете днес се интересуват все повече и повече от оригинални парфюми. През последните години много от големите производители на маркови парфюми направиха така, че с различни маркетингови трикове да привлекат на страната на ароматите и силният пол, който преди това сякаш неглижираше качествените мъжки парфюми. Чрез приятни и удобни шишенца, които са важни за мъжете, защото в забързаното си ежедневие те искат удобство и комфорт, което да приберат в джоба на сакото си, както и чрез завладяващи опаковки, които се оказва, че грабват мъжкото внимание и предизвикват силния пол да отвори портфейла си, големите производители направиха така, че парфюмите станаха привлекателни и за мъжете, още повече, че вече е изключително популярно предлагането на парфюми онлайн.

Ако преди се смяташе, че само жените се интересуват от дамски парфюми, то сега нещата са различни. Естествено и днес жените си остават най-големия консуматор на парфюми, като в това си има и логичното обяснение. Все пак природата е направила така, че жените имат много по обострено обоняние от това на мъжете. Поради тази причина една дама винаги може да разпознае кой парфюм е оригинален и кой е менте, нещо, което трябва да бъде внимателно разбрано от много мъже, които залагат на ниската цена вместо на качеството. Освен това дамите имат много по-голям шанс да разпознаят повече от различните нотки и аромати, които съставят един марков парфюм.

Може би и поради тази причина много мъже предпочитат да се съветват с половинките си за това какъв парфюм да си закупят. Трябва обаче да се има предвид, че вкусовете на една жена могат да се различават от тези на един мъж. Поради тази причина, ако заложите на жена да избере мъжки парфюм без опаковка, който да използвате когато сте на бизнес среща, то имайте предвид, че останалите мъже, а и жени може и да не харесат избора, който е направила дамата до вас. В същото време не забравяйте, че едни маркови парфюми миришат по различен начин върху различните кожи. Това, че един парфюм мирише добре на приятеля ви, не означава задължително, че той ще ухае добре и върху вас.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР