Новини от Givenchy и H & M за 2017

0
740

В сезон на пролет / лято 2017 модна марка Givenchy ясно възнамерява да превиши своите продажбени цели – главно от продажбата на модни аксесоари.
След представената линия от аксесоари, марката е решила да разшири съществуващата линия, а колекция никога не е била по-богата. В новата колекция на марката Givenchy представя чанти, портфейли, колани и ключодържатели. Всички продукти, без изключение, отразяват естетиката на Richard Tisia, който подаде оставка като творчески директор на марката преди по-малко от месец. Същите изчистени линии, практични детайли, монохромен стил, силни графични отпечатъци и качество.
Цялата гама аксесоари вече е на разположение на официалния сайт на марката Givenchy и в избрани нейни магазини .Прозрачни сутиени с приложения, дантела и предизвикателни бански костюми в колекция пролет / лято 2017 представи марката Agent Provocateur.
Марката за бельо Agent Provocateur въведе нова колекция за топлия предстоящ сезон. Източник на вдъхновение са американските филми за приключенията „Death Proof“ на Куентин Тарантино и „Изчезващите“ Ричард Sarafian.В новата кампания, моделите са в неонови сутиени, топ от прозрачно бельо, стоящи до непосредствена близост до спортен автомобил. Колекцията е пълна с естетика от петдесетте. Повечето сутиени, бикини и чорапи са поръсени с блестящи камъни.

Яке с къдрици, шорти с приложения, блузи и бански костюми виждаме в колекция пролет / лято на H & M Studio за деца.
Шведската марка H & M Studio въведе нова колекция за пролет / лято 2017 г. за най-малките. Известната улична марка представлява удобни и модерни дрехи и обувки за момичета и момчета в новите си тенденции.
Колекцията включва сака с къдрици, Honeymoon, шорти със забавни рисунки, пуловери, бански костюми в духа на „Черният лебед“, рокли с точки, райета, пола, златни възглавници, пантофки с копринени панделки, ботуши и чорапи с къдрички и ущички, вдъхновени от животни.
Колекцията за деца включва дрехи за възрасти до 14-годишна възраст. Дрехите ще бъдат в продажба от март 2017, като можете да изберете  един от магазините на марката H & M по целия свят.

Източник: Магазин за обувки – eobuvki.com

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР