Мъжки часовник подарен с любов от IskamChasovnik.com

0
1153

Скоро твоят любим има рожден ден или друг личен празник и ти искаш да му подариш хубав часовник по този повод. До тук няма нищо лошо в идеята, но… Основен проблем е, че той си е харесал мъжки часовник за 539 лева, а ти няма как да отделиш такава огромна част от заплатата си за подарък, колкото и да го обичаш. Просто е доста трудно постижима цел няма какво да се лъжем, тъй като заплатите в страната не са много високи.

Без излишна паника, винаги има решение и по-евтина алтернатива. Избери му подобен часовник или такъв, който смяташ, че ще му подхожда, но на приемлива за теб цена. Това да го зарадваш е безценно, но значи ли цената на подаръка да е неразумно висока?

Не се притеснявай, че няма да го хареса, защото ти си платила само 30-40 лева за него. Тук друго е от значение и щом му е подарен с любов, то той несъмнено би го носил с удоволствие. Отделно пък за тази по-малка сума може да откриеш нещо хубаво, което също да му допадне или пък дори може да вземеш 2 часовника- един спортен и един елегантен, така ще има и разнообразие за твоето момче.

20160102_131805

Спокойно разгледай всички предложения на http://iskamchasovnik.com/ и подбери най-подходящия за него, не забравяй да предвидиш и подаръчна кутийка за по-завършен вид на изненадата. Съобрази се с неговите предпочитания – механични или електронни часовници харесва, спортен или по-елегантен е неговия стил, нещо нестандартно или по-класическо би го впечатлило. Ако сте от скоро заедно и не си съвсем сигурна, тогава поискай малко помощ от негов приятел за да направиш максимално точен избор. Много по-удобно е да изпратиш линк за мнение, отколкото, ако се налага да влачиш мъж и то не твоя по магазините за да избира чужд подарък.  Да не говорим, че подобна хипотеза без твоят мъж да знае е твърде вероятно да доведе до мини скандал при една случайна среща.

Доставката е бърза и може да бъде безплатна, ако си избереш още нещо за теб. Какво да се прави, жените трудно устояваме, когато става въпрос за пазаруване и то на изгодна цена. Бюджетът ти няма да пострада много, ако харесаш и един красив дамски часовник за себе си. Всички обичаме да си правим сами подаръци, но на никой не му е приятно да дава излишни пари за доставка.

Остава само да поднесеш часовника на твоя любим с много любов и дузина целувки към него. Определено ще му хареса!

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР