Край на дилемата лаптоп втора ръка или нов!

0
1626

Да работиш с качествен компютър или лаптоп е мечта на всеки, който стои пред екрана и щрака върху клавиатурата поне по десет дванадесет часа всеки ден.

Когато говорим за качество, то неизменно говорим и за съотношението й с цената и намирането на най-добрия баланс между двете. А това ни води директно към идеята за закупуване на втора ръка лаптоп или компютър, която доказано съчетава и двете.

Когато стане въпрос за качествен лаптоп, компютър, монитор или друга джаджа и ги свържем с идеята за покупка на техника втора употреба, то веднага стигаме и до онлайн каталога на Интерсервиз-20. Там се предлага най-добрата селекция от употребявани десктоп и мобилни компютри, монитори и принтери в невероятно запазен вид и страхотни параметри. От сайта на Интерсервиз-20 можем да намерим и поръчаме употребявана техника, която искаме да ни служи дълго на наистина добри цени.

Така, ако в момента се чудите „защо ли да си купя лаптоп втора ръка, а не нов”, то отговорът на въпроса стои в отличното съотношение цена / качество и перфектния външен вид на продуктите, които се предлагат в сайта и шоурума на Интерсервиз-20.

Когато се чудим какво точно да купим от онлайн предложенията, то многообразието от възможности е наистина зашеметяващо понякога. По тази причина няма да сбъркате, ако отидете на място в шоурума на фирмата. Там ще получите безплатна консултация и съвет, кой е най-подходящия за вас продукт.

И все пак да погледнем по-задълбочено на въпроса “Защо лаптоп втора употреба?” Нека видим предложенията в сайта http://www.is20-bg.com и да решим, защо да купим такъв продукт от там.

 

Лаптопи втора употреба за професионалисти

Не е тайна, че във фирмите за подобен вид техника се намират почти манияшки продукти от бизнес клас, Mobile Workstation и дори свръх компактни ултрабук втора употреба. Водещите предложения идват от утвърдените марки в бранша и са от най-елитните серии като ThinkPad на Lenovo, Elitebook на HP, Latitude на DELL и Celsius на Fujitsu. Забележете, че дори най-елитните продукти от тези серии, могат да бъдат намерени на цена от едва ¼ до 1/3 от цената на нов подобен продукт. Ценовия диапазон е около 600-750 лв. Едно такова качествено предложение, което задължително трябва да видите е HP Elitebook 8560p, който идва на цена от 680 лева с ДДС. Този употребяван лаптоп е нещото, което трябва да купим ако пътуваме често и искаме компактна машина с високо качество и безкомпромисни параметри. Машината впечатлява с мощния процесор Core i7, екипирана е с достатъчно оперативна памет – 4GB DDR3, много добра видео карта ATI Radeon HD 6470M със собствена памет 1 GB, разчита на дисково устройство 320 GB SATA, притежава уникално добър дисплей и разполага на борда с почти всички външни портове, нужни за работа, забавления и комуникация. Освен това ноутбукът на HP е изработен от възможно най-качествените материали като магнезиеви и алуминиеви сплави, а сглобката разчита на стабилно шаси и метални панти. На практика този модел на HP 8560p разбива на пух и прах всички нови лаптопи в ценовия диапазон 1200-1300 лв.

Употребявани лаптопи за офиса и дома.

Естествено тук продуктите също са на ниво като качество и изработка. Разликата е, че параметрите са по-скромни, технологиите са с няколко години по-стари и разполагате с по-малко портове, но за сметка на това цената е достъпна за абсолютно всеки. В тази категория спадат употребявани мобилни компютри за вършене на нормални офис и домашни задачи, браузване, комуникация, мултимедия като аудио и видео, забавления и т.н. Употребявани лаптопи от този клас може да намерите в ценовия клас 350-500 лв, което ги прави и най-желани и достъпни за масовия потребител.

Евтини лаптопи втора ръка.

Естествено, освен висок и среден клас техника, ще може да откриете и евтини лаптопи втора употреба в сайта на Интерсервиз-20, които обаче нито по качество, нито по външен вид отстъпват на своите по-скъпи събратя. Един такъв представител на този клас ноутбуци е легендарния ThinkPad T400, чийто хардуерни параметри са напълно достатъчни за офис или домашни дейности, както и за комуникация и браузване.

Всички тези машини са на отлична цена и с нужната гаранция.

Чудите ли се още “Защо лаптоп втора употреба?” Надявам се в статията да сме Ви информирали достатъчно, за да направите своя разумен избор.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР