Как да изберете мъжки портфейл?

0
3468

Всички ние обичаме да разполагаме с пари в наличност. Някои хора носят в джоба си, други ги поставят в отделенията на своите чанти, но повечето от нас предпочитат да държат парите си в портмонета.

Има толкова много видове аксесоари, те са различни цветове, размер, форма, разделени на мъжки и женски. Как сред такова разнообразие, да намерите нещо подходящо? Често жените избират своите портмонета за пари в цвят, подхождащ на облеклото и обувките или според големина, така че те да се поберат в чантата. Но какво да кажем за мъжките портфейли? Днес ще обсъдим как да изберем този важен аксесоар.

Вид и материал на мъжкия портфейл

В допълнение към парите често мъжете носят документи, визитки и други необходими неща. Ето защо, преди закупуването на портфейл, всеки трябва ясно да си дадете сметка за какво ще го използва. Някои мъже харесват да държат парите си подредени по големина на банкнотите и тогава е добре портфейла да бъде с две отделения. В тях има и специално място за визитки, и джоб за монети. Ако трябва да се съхраняват няколко кредитни карти, ще ви е необходим мъжки портфейл с три отделения.

Материалът от който е направено портмонето, също има голямо значение. Имате нужда от прост и удобен портфейл за пари, тогава не избирайте прекалено скъпи аксесоари и нека бъдат изработени от изкуствена кожа. Но ако държите на своя имидж, спрете вниманието на продукти от велур или кожа. Изберете цвят подхождащ на костюмите ви, или класическо черно. Този цвят е неутрален и подходящ за всеки тип мъжки облекла. Искате да купите аксесоар като подарък за представител на силния пол? Идеалният вариант би бил един мъжки портфейл, изработен от щраусова, змийска или крокодилска кожа. Те изглеждат скъпи и луксозни.

Можете да намерите добри възможности и от изкуствена кожа, които точно повтарят всеки детайл на цялата структура на естествения материал. Тези портфейли са подходящи за активни млади мъже, които обичат спорта. Те харесват възможности с многобройни ципове и закопчаване. Кожен няма да бъде в състояние да издържи на такава една атака на скрепителни елементи, но плътен и висококачествен плат ще се вписва перфектно.

Размер на портмонето

Какъв трябва да бъде размерът на мъжкия портфейл? Този параметър зависи от това къде мъжът ще го носи. Ако това е в джоб на панталон, яке, риза, палто, обемистите явно не са подходящи. Въпреки това, твърде малък  аксесоар ще бъде неприятен, защото в допълнение към банкнотите там няма да влязат няколко визитки и кредитни карти. Ако портмонето ще се носи в чанта, най-подходящият вариант, който може да си позволите е мъжки портфейл с много отделения за всички видове документи, флаш памет и дори химикал.

Много красиви и стилни мъжки портфейли може да откриете в сайта NovaChanta.com. Цените им са достъпни, а моделите са подходящи за всеки вкус!

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР