Как да изберем правилния букмейкър за България

0
1094

В тази статия ще се запознаем с нещата, които трябва да вземете под внимание, когато избирате сайт за залагания. Освен това, в следващите редове ще научите какви са предимствата от първоначалните бонуси, а също така и недостатъците от тяхното превъртане.

Стъпка 1.

Уверете се, че харесания от вас сайт предлага коефициенти, които са сходни или по-високи от тези на останалите букмейкъри. Все пак всеки играч иска да се възползва от максималната възможност за печалба. Ако сте от играчите, които залагат на живо, то непременно проверете какви са коефициентите за разделите Спорт и за най-комерсиалните спортове. Такива са футбол, баскетбол, волейбол и тенис.

Стъпка 2.

Проверете какви са методите за депозиране и изтегляне на средства към дадения букмейкър. Много от сайтовете за залози предлагат стандартни разплащателни методи, като кредитни и дебитни карти, превод по банков път, Neteller, Moneybookers (Skrill), а също така и PayPal. В някои сайтове може да намерите и като опция за разплащане EasyPay. За България такъв сайт за залози е Efbet. Освен начините за тегледе и депозиране, вие трябва да проверите и дали има такси при теглене и колко време ще ви отнеме, докато парите пристигнат в сметката ви.

Стъпка 3.

Изберете букмейкър, който оперира легално в България. Такива сайтове са Betfair и Efbet, които имат издаден лиценз и тяхната дейност е изцяло легална в България. Ето и едно обосновано ревю с повече информация за сайта на Efbet. Друг сайтове за залози, като Sportingbet и Bet365 са все още достъпни, но за да играете в тях, вие ще трябва да използвате алтернативни линкове. Проблема при тези сайтове е, че те доста често биват филтрирани от Държавната комисия по хазарта. За радост букмейкърските компании са се подготвил и винаги имат нов работещ линк, особено за Bet365.

Стъпка 4.

Предлагат ли ви добър бонус? Задайте си този въпрос, преди да се регистрирате в даден сайт. Повечето букмейкъри имат бонуси за нови играчи, като те ви позволяват да залагате със средства, предоставени ви безвъзмездно. Тук обаче има уловка. Някой от букмейкърите искат да превъртите началния бонус х5 пъти, а дори и х10. Други искат освен да превъртите бонуса през определен брой залози, но също така и да натрупате съответна сума в салдото си. Едва тогава бихте могли да изтеглите генерираната печалба от бонуса си. Нашия съвет е да проверите добре условията за получаване на бонус, но също така и изискванията и правилата за неговото превъртане и изтегляне. Често пъти тази задача се оказва не посилна за повечето играчи. Да не говорим, ако сте от тези, които тепърва навлизат в онлайн залозите.

Стъпка 5.

Играйте интелигентно! Това звучи някак си странно, но повечето хора са склонни да загубят контрол, а съответно и парите си. Проблем при повечето играчи настъпва, когато приятната част от залаганията в интернет престане и всичко се превърне в един затворен кръг от загуби, нови залози и пак загуби. Ако усетите, че започвате да губите, то спрете. Може да излезете навън и да преосмислите залозите си и начина на игра. Още един съвет от нас е да не бъдете пристрастни. Приемете залозите в интернет като сериозно начинание. Не залагайте много или малко, а разумно.

Стъпка 6.

Има ли мобилна версия за вашия букмейкър? Живеем в 21 век и вече всички хора използват смартфони. Нали не искате да изпуснете дадена среща, само защото не сте си на компютъра? Информирайте се дали от букмейкъра предлагат мобилна версия на своя сайт. Тя би била съвместима с повечето мобилни устройства. Ако пък има налична апликация, то тогава би било още по-приятно и лесно да залагате през телефона си. Проверете дали мобилната апликация предлага същите разплащателни методи и бонус програми. Някои от тези приложения предлагат също така залагане и излъчване на живо.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР