Защо повечето хора предпочитат залозите онлайн?

0
1200

Защо повечето хора предпочитат залозите онлайн?

Все повече и повече хора се насочват към залозите в интернет, защото те предлагат много по-добри услогия, отколкото стандартните локални букмейкърски пунктове. В следващите редове ще анализираме причините, поради които букмейкърските сайтове изместиха залаганията изцяло онлайн.

Причина #1: Коефициентите

За разлика от местните букмейкърски пунктове, то в сайтовете за залози може да откриете много по-високо коефициенти. Обикновено такива предложения са характерни за спортните събития, като едни от най-атрактивните са присъщи за играта На живо.

Защо коефициентите са от такова значение?

Повечето хора играят определени срещи, като най-често се комбинират в т.н права колонка или друг тип комбинация. Вече рядко може да срещнете човек, които да залага само на една среща. Вече се досещате и каква разлика би се генерирала, ако играете комбинирано 5 срещи, на коефициенти, които са значително по-високи от локалния букмейкърски пункт. Това и главната причина хора да се спират на сайтовете за залози – коефициентите са по-високи, а това е предпоствака, за значително по-голяма евентуална печалба.

Причина #2: Богат избор от опции

Както при стандартните локални пунктнове, то и в сайтовете за залози може да откриете всички опции за залагане. Вариациите се препокриват, като разликата се изразява в това, че сайтовете за залози предлагат повече и по-атрактивни комбинации. Тук ще изброим и някои от тях като: Азиатски хендикап, брой голове, брой корнери, картони, първо-краен, първи-последен гол и много други.

В почти всеки сайт може да разгледате предстоящите и провеждащи се срещи за секунди. Това е и причината залозите в интернет да са толкова предпочитани и практични. Спомнете си как сте избирали срещите в кварталния пункт, а след това се замислете и колко сте улеснени при избора на такива, използвайки любимия си сайт.

Причина #3: Бонусите

Повечето сайтове за залагания предлагат и бонуси, като такива са налични в повечето случаи и за нови клиенти, и за вече регистриралите се. Никой букмейкърски пункт не може да ви предложи бонус, докато онлайн може да се възползвате от стартов бонус. Българските играчи също са облагодетелствани, като могат да вземат до 200лв бонус от 1XBET. Разбира се, за този букмейкър ще ви трябва и линк за достъп. Ето и една добра статия, описваща как да влезем в 1xbet през алтернативен сайт.

Какви са предимствата и недостатъците на бонусите?
Предимства:
Ако сте нов играчи и ползвате бонус при регистрация, то това би ви позволило да навлезете в света на онлайн залозите без да рискувате ваши лични средства. Дори и да загубите бонус, вие ще се разделите със сума, която така или иначе не сте дали от собствения си джоб. Бонусите позволяват на повечето играчи да опознаят сайта и предлаганите към него спортни, казино или покер предложения.
Освен това, вие имате и шанса да усвоите този бонус, като покриете определените условия и правила за това. Лесни за усвояване бонуси се предлагат от българския букмейкър Efbet.com. Бонусите за редовни играчи увеличават значително шанса за по-голяма печалба. Някои букмейкъри дават по-малки бонуси, но пък за сметка на това те не подлежат на условия и може да си ги изтеглите веднага.

Недостатъци:

Доста от бонусите имат условия и правила, които са трудни за покриване, а ако сте начинаещ играч, то определено ще имате големи затруднения. В повечето случи ще трябва да превъртите бонуса няколко пъти преди да го усвоите и изтеглите. Тези превъртания трябва да са на срещи с коефциенти не по-малки от 1.5, което само по себе си означава, че риска от евентуален провал се покачва драстично.

В много букмейкърски сайтове задържат вашите лично депозирани средства, когато те са използвани за получаване на допълнителна сума под формата на бонус. Това означава, че ще трябва да покриете условията към бонуса, като чак след това ще може да изискате изтегляне. Тук е момента, в които повечето хора губят освен бонуса, но също така и парите от личния си депозит. Съветваме ви да се запитате дали имате нужда от бонус и не е ли по-добре да играете в някои сайт без да използвате такъв. Решението си остава изцяло Ваше.

Причина #4: Опция за спиране на залога

През последните 2 години се наложи и опцията за спиране на залога. В някои сайтове ще я откриете като „Cash-Out” (Bet365), “Кеш-бек“ (Sportingbet) и „Stop Loss” (Betfair). Тази опция позволява на играчите да прекратят направения от тях залог, преди да са приключили играните  срещи. Букмейкърът автоматично определя коефициенти, като се взима под внимание развитието на срещите и ви ги предлага като опция за кеш-аут. Когато следите някоя среща на живо и виждате, че нещата не са много във ваша полза, то тогава може да си спрете залога и да вземете предложената ви сума, вместо да изгубите целия фиш и стойността на залога си. Често пъти опцията кеш-аут се ползва и от играчи, които са хванали повечето срещи и им остава само една. В такъв случай те не биха рискували и направо си кеш-аутват залога, като може да са взели по-малка сума, но пък за сметка на това сигурна. Всеки играч знае какво е чувството да хване няколко срещи и последнага да е губеща. Ето това и причината, поради която тази опция стана хит през последните години, привличайки повече и повече играчи онлайн.

Причина #5: Мобилни залози

Вече не е необходимо да ходите до местния пункт за да пускате фишове. Няма нужда и да се прибирате до вкъщи за да залагате и от компютъра си. Букмейкърските сайтове имат мобилни версии, които позволяват на всички играчи да залагат през своите мобилни устройства. Мобилните залози позволяват на играчите да се насладят на емоцията, където и да се намират, по което и да е време. Това е практично решение, което направи залаганията по интернет много по-атрактивни и предпочитани. Единственото условие е да имате добра интернет връзка. Препоръчително е използването на Wi-Fi или добро 3G.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР