Как да вземем изгоден кредит?

0
468

Понятието „кредит“ асоциираме с негативни емоции. Често потребителите взимат заем само, когато нямат друг алтернативен вариант за намиране на пари. Кредита представлява средство, което ни осигурява сума пари, като за нейното ползване плащаме определена цена. Именно в това обаче се крие разковничето и прави заема нежелан от потребителите.  Ако обаче разчупим общата рамка, в която са поставени кредитите като вид услуга, то можем в даден момент даже да сме доволни, че сме направили тази правилна стъпка. Оказва се, че при определени обстоятелства и малко прозорливост от наша страна дори бихме могли да спечелим. И въпросът е съществуват ли изгодни бързи кредити и как да се възползваме от тях? Връзката между думите „изгоден“ и „кредит“ някак не се връзват на фона на това, че за повечето клиенти това е поредната примка, която са затегнали около врата си. Но ще ви издадем нашите малки тайни за това как да намерите най-изгодното спасение от паричните си тревоги.

Първо –  потърсете промо офертите, които компаниите за бързи кредити предлагат. Има такива, които освен, че имат нулева лихва за първите дни същата е много приемлива и за останалия период. Лихвеният процент е основният момент при взимането на кредит. Това е платимата сума за услугата, която ви се предоставя. Но това не е всичко! Второ – освен, лихва има и други такси и така наречения ГПР(Годишен Процент на разходите), които също оскъпяват кредита. Фиксираните суми са причина да обърнете внимание на тази оферта. Доста компании предлагат плавно покачващи се такси за обслужване и ГПР, които в даден момент се оказват по-високи от самата взета на заем сума. Изгодният кредит трябва да бъде намерен и това е вашата основна задача днес. Освен изброените до тук факти има и още нещо, което малко от клиентите на бързото финансиране имат предвид.

Имайки предвид, че това са краткосрочни бързи кредити  това означава, че в зависимост от периода и оскъпяването ще бъде в различни стойности.  Бъдете особено внимателни и изберете максимално кратък срок за погасяване на вашия заем. Максималния срок обикновено е до 24 месеца, но това е краен модел за погасителен план. Съвета ни е да се стремите да извършите цялостното погасяване с максимален срок до шест месеца. Тогава можем да говорим за наистина изгоден бърз кредит.  Освен срока бъдете отговорни и към размера на месечната погасителна вноска.  За да намалите разходите по финансовата услуга и тя наистина да е изгодна постъпете разумно и определете максималния размер, който можете да отделите. Така бързо ще се отървете от задължението си и освен това ще се похвалите с това, че сте намерили най-изгодния бърз кредит.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР