Какво се крие зад съкращението SEO

0
910

Някаква мантра, която всички повтарят, в опит гугъл да ги класира на челните места? И това. Но всъщност зад трите букви стои цял комплекс от дейности, които имат за задача да подобрят собствената структура на сайта, да го направят лесно откриваем за търсачките по повечето използвани ключови думи, да повишат ранга му.

Това води до увеличен трафик от потребители, които вече имат мотивация за действие и въпросът е дали ще предпочетат вас или конкурентите ви.

Кой може да ви осигури качествено SEO

На теория всеки – дори приятелят ви или синът ви, които „много ги разбират тия работи”. Ако след тяхната намеса няма резултат, заповядайте на TheSeo.bg и ще разберете, защо не са се справили.

SEO оптимизацията е комплексна дейност, за чийто успех работят различни висококвалифицирани специалисти. Извършва се от специализирани фирми. Дори оптимизаторите, действащи самостоятелно, използват услугите на партньори. Тя – на практика – е непосилна за един-единствен човек.

Не е ли по-добре да разчитате на реклама

Дори евтината на пръв поглед реклама в крайна сметка натрупва с времето сериозен разход. SEO също не е без пари, но между тях има сериозни разлики.

В момента, в който рекламата ви изтече, спира трафикът, генериран от нея. Даже докато го има, този трафик не реализира кой знае какви продажби, защото на рекламите често кликват скучаещи, любопитни, разсеяни, както и случайни потребители и те нямат наум покупка или действие.

SEO оптимизацията подобрява качествено самия сайт, изкачва го на предни позиции в търсещите машини и от там идват най-вече хора, които са готови да купят, но се колебаят от кого. Когато влязат в сайта ви, ако той е достатъчно убедителен, те ще предпочетат вас. По-високото подреждане в резултатите на Google дава много по-високи шансове за продажби.

Прекратяването на сео поддръжката не води до автоматична загуба на доброто класиране. Това ще се случи, когато конкуренцията успее да се оптимизира по-добре от вас.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР