Какво казват обувките за нас?

0
625

Ако сте жена то определено разбирате манията на представителките от този пол по дамски обувки. Ако една жена няма поне няколко чифта обувки за всеки сезон, то тя се чувства гола и най-вече боса. Факт е, че към днешна дата най-много официални обувки, както и най-много дамски ботуши се купуват от жените и като цяло обувки се продават най-вече на представителките на нежния пол. Дамите обичат обувки, а пък можете обичат да ги глезят, като им купуват различни маркови обувки S.Oliver или пък качествени немски обувки. Разбира се за тази цел те се нуждаят от съвет на специалист или по-скоро на друга жена, която преди това е пробвала официални обувки или пък качествени дамски ботуши, за да ги предложи след това на друга. Така от крак на крак дамски обувки се продават и предлагат къде ли не.

Обувките могат не просто да се ползват за да ни бъде по-удобно да се придвижваме или пък за да подчертават тоалета ни и да ни правят сексапилни. Дамски обувки могат да се използват и за да се разбере какъв е характера на една жена.
Така например ако тя е фенка на официални обувки, на зимните видове обувки, като дамски ботуши или пък на боти на платформа и изобщо на всякакви видове обувки с ток или платформа, то тя определено иска да привлича вниманието си към себе си. Иска да бъде секси и да я забелязват. В същото време такива жени са купонджийки. Те обичат да се забавляват, като за съжаление може да са случи така, че те да са в известен смисъл разглезени.

Ако пък дамите обичат по-скоро платформите, като дамски сандали на платформа или пък дамски боти на платформа, то в такъв случай дамите са склонни да разкриват чувствата си и да са уверени и чувствени в любовта. Такива жени обаче имат проблем с взимането на сериозни решения. Ако им се наложи да направят такива решения, то те се затрудняват и притесняват и не малка част от тях залагат на преценката на своята силна половинка.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР