Защо да изберем лицензиран онлайн букмейкър

0
1227

Ще Ви разкажем защо е важно да изберем лицензиран онлайн букмейкър за залози, кои са силните и слабите страни на тези компании, и защо да се пазим от букмейкъри попаднали в черния списък на ДКХ в Република България.

На първо място трябва да отбележим, че когато изберете лизенциран онлайн букмейкър за осъществяване на онлайн залози, игра в казино, покер и други ще бъдете абсолютно спокоен, че каквото и да се случи, вашите финансови средства са защитени от закона и няма начин да Ви бъде отказано изплащане на средства, освен в особени случай, когато е констатирано безспорно пране на пари или нерегламентиран опит за получаване на множество бонуси на едно лице. За да се възползвате от защитата на закона, задължително трябва при регистрация да посочвате само коректни лични данни и да не правите никакви опити за изтегляне на бонус от няколко сметки. Ако всичко това е изпълнено, във всеки един момент можете да сезирате контролиращите органи и да очаквате разрешаване на евентуален проблем в много кратки срокове. Всеки един лицензиран букмейкър задължително поставя линк за подаване на сигнал за нередност още на главната страница на сайта си. За територията на Република България с лиценз оперират поне засега малко на брой букмейкъри. Това са популярната борса за залози Бетфеър и последователя на Еврофутбол – Efbet.com. Efbet е предпочитан избор както за улегнали, така и за нови играчи. Препоръчваме старта в онлайн залозите именно в този сайт, като допълнителна информация за букмейкъра Efbet ще намерите на линка.

Ситуацията при нелицензираните сайтове за залози е доста спорна, тъй като броя на компаниите без лиценз е огромен, като сред тях има и изключително коректни букмейкъри, но попадайки под общ знаменател са трудно разпознаваеми. Ако все пак не предпочитате лицензираните компании изброени по горе, трябва да знаете, че можете да се доверите единствено на Спортингбет и Бет365, които обаче трябва да достъпите през мирър сайтове, или така наречените огледални сайтове за достъп. Всички други компании извън горепосочените е препоръчително да не се използват. Регистрирате ли се в някой нелицензиран уеб сайт за онлайн залози можете да очаквате всичко негативно. Нямате гаранция, че при печалба ще ви бъдат изплатени средствата, не знаете какво се случва с вашите лични данни, които сте попълнили във формуляра, няма как да знаете, дали ще ви бъде изплатен обещан бонус или промоция. Такива компании могат по всяко едно време да ви закрият сметката, при това без обяснение и най-вече без никакви последици за тях.

В заключение искаме да отбележим, че лицензираните в България компании за залози ще Ви предложат всичко, което сте потърсили и извън тях. Лично сме проверили предлаганите коефициенти за спорт, бонус предложения, хелп деск на български, мобилна версия на сайта и т.н.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР