Евтини часовници Casio

0
1664

Да имаш атрактивен часовник е съществена част от съвременния стил. Понякога бариерата за влизане в света на часовниците може да изглежда висока, с известни марки като Rolex и Breitling, които получават лъвския дял на внимание и качество. Заблуждаващо е обаче схващането, че намирането на часовник с добро качество на достъпно ниска цена е невъзможна задача. За щастие, има много достъпни опции за тези, които търсят нещо обикновено, функционално, с отличен дизайн и качество и все пак в средния клас. Тук своето твърдо място са заели от марката Casio, които с огромната си гама от модели в широк ценови диапазон улесняват намирането на нещо, което работи за Вас и вашия бюджет.

Японската марка Casio – толкова позната и носена в цял свят заради наистина голямото  си разнообразие и доказано през годините качество. Марка, която няма аналог в предлагания асортимент, простиращ се от евтини часовници с класически дизайн, спортни, спортно-елегантни и функционални часовници за мъже и жени, дори за деца. Голяма част от гамата обхваща евтините модели на Casio. Качествен и евтин часовник може да звучи невероятно и несъвместимо за някои, но тези потребители, които имат опит с марката, могат да потвърдят от първо лице, че подобно твърдение съществува. През годините Casio разработват до съвършенство идеалния баланс между качество и цена. Достъпните и евтини варианти на Касио се предлагат в класическия и спортния стил.

Евтините дамски и мъжки Casio с класически дизайн са най-вече в порядъка от 50 до 150 лева. Тези модели имат вариации с индекси или арабски числа на циферблата за по-лесно разчитане. Материалите на изработка включват стомана, кожа, или силикон. Във функционално отношение освен функция час, която е единствена за много от моделите, също могат да бъдат включени функции дата, ден от седмицата или мултифункционални модели с комбинация ден, дата и 24-часов формат.

Спортните евтини модели на Casio също имат ценови диапазон между 50-150 лв. или повече. Те са изработени предимно от пластмаса и силикон, но могат да бъдат стоманени. Стандартните функции, които притежават тези с дигитален дисплей са: календар, аларма, хронометър, таймер, осветление. По-скъпите им събратя имат и специални сензори като термометър, алтиметър, барометър и др.

От Casio обаче насочват усилия не само в евтините варианти на своите часовници, а и към по-класните и скъпи часовници отново обхващащи различните стилове в лицето на сериите Casio Edifice, Casio G-Shock, Casio ProTrek и други. Перлата в асортимента на японския гигант са високотехнологичните им луксозни часовници, принадлежащи към премиум сериите MR-G и MT-G.

Това е само още едно доказателство, че марката Касио има какво да предложи на широк кръг от потребители с широк кръг от индивидуални изисквания относно това какъв часовник искат да притежават и на каква цена. За хората с по-скромни финансови възможности или които просто искат по-евтин часовник за своето ежедневие, както и за хора с предпочитания към по-скъпите и дори луксозните модели, Casio не само се старае, но и успява да обхване този широк сегмент от потребности. Постижение, с което никоя марка в света не може да се похвали при това с толкова масово разпространение и потребление по цял свят.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР