Дамски сандали – преглед на най-новите модни тенденции

0
565

Модните дамски сандали винаги са привличали вниманието на жените. Тази година те идват с особено атрактивни форми и в разнообразие от цветове и стилове. Сега ще направим кратък преглед на най-новите тенденции, за да ви помогнем да бъдете винаги в крак с модата.

Сандали в минималистичен стил

Тези дамски сандали са наистина очарователни – семпли, нежни и непретенциозни, те са истински хит през този сезон. Освен това са изключително практични, защото лесно се вписват във всякакви стилове. Също така са и ненадминато удобни (може да разгледате моделите на flaro.bg).

Дамски сандали с камъни и пайети

Тези модели не спират да вълнуват дамите вече няколко години подред, като тенденцията се запазва и през настоящия моден сезон. Тези сандали винаги изглеждат празнично, особено в слънчевите дни, когато слънцето ги превръща в истински модни бижута, забележими отдалеч.

 

Дамски сандали с каишки

Тези модели също не отстъпват по популярност, а и са много удобни за всеки ден. Предложенията с множество тънки ремъци са особено предпочитани от дамите. По-голямата част от каишките са с декоративна функция и добавят много чар към лятната визия. Що се отнася до височината на подметката и тока, то изборът е много голям, така че, няма да се затрудните изобщо.

 

Дамски сандали с шнурове

Те придават много женственост на визията и най-хубавото е, че могат да се съчетават както с ежедневни, така и с по-официални тоалети. Ако искате да имате в гардероба си чифт, с който да се покажете навсякъде, не пропускайте да се сдобиете с някой от чудесните предложения, декорирани с шнурове.

Ярките цветове

Ярките цветове при дамските сандали са тенденция, която ще се запази още дълго време. Сандалите, декорирани в ярки, наситени цветове са отлично решение за всякакви поводи и определено са в състояние да направят денят ви по-цветен и жизнерадостен.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР