Дамска мода: есен 2015

0
1176

Следите ли модните тенденции? Информирате ли се за всичко, което става в прелестния, красив свят на модата? Интересно ви е, но не ви остава време да прочетете всичко! Знам, че е така! Живеем в луд, забързан свят!

Но ето какво ви предлагам – стига да сте съгласни, ще ви заведа с мен на разходка и в резюме ще ви разкажа най-важното. Ще засегна щрихите, без които пейзажът нямаше да е същият. Готови ли сте за пътешествие? Слагайте багажа – тръгваме!

Модното шоу в Лос Анджелис

В градът на падналите ангели се проведе нещо като моден маратон с  колекции от Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж! И тази есен гардеробът ви е готов да заблести тържествено с невероятните творения на прочути дизайнери от Западна Европа, пък и от Източна. Разбира се, няма как да пропуснем и “ръкоделията” на “шивачите” от Съединените Щати.

Но стига съм ви мъчил, почвам по същество.

Дрехи за всякакви поводи, универсални цветове – може ли да се сътвори нещо подобно? Разбира се, че да, а в съчетание с дамски обувки подходящи за целта ще сте №1! Поне така твърди Ареандо Хонорес. Той успя да съчетае черния цвят с някои тъмни нюанси на сивото и да разработи така наречената “вплетка” – всъщност той измисли нова дума, но “вплетка” е най-точният й превод. С други думи – можете сами да “сглобявате” сиво-черни дрехи за всякакви поводи.

Спортува ви се в парка? Няма проблем – сглобете спортен комплект за зимата или пък за лятото. Предстои ви тежък бизнес разговор с инвеститор? Аранжирайте подходящи “дрехови” части и сглобете официален костюм. Толкова е лесно и удобно.

Разбира се, идеята все още е нова и не среща разбиране във всички среди. По същество тя заплашва установеното, застопорено и втвърдено статукво, но… какво от това? Ако се окаже, че хората, разбирайте клиентите, проявяват интерес, нищо не би могло да отдели идеята от развитието й!

Дъстър палтото

Есента е сред онези сезони, които са разнохарактерни – веднъж е твърде топло, друг път – ЯКО студено (нарочно използвам жаргон!), а пък понякога не е ясно – топло ли е, студено ли е. Като прибавим към това и неочаквано връхлитащите валежи, се получава чуден, прелестен пейзаж!

А вие се маете: какво за Бога да облека сега? Поглеждате през терасата  и не е ясно кой е идиотът – този, който се е облякъл с палтото или онзи с късите панталони. Ако питате мен, и двамата са шашави, добре де, сбъркани, разсеяни….

Защото вие сте с Дъстър  палто. То е многокомпонентно и има способността да се “адаптира” съобразно вашата телесна температура. Продуктът е високотехнологичен и е лицензиран в Япония. Разработен е по всички съвременни изисквания, устойчивостта му е много висока, не пропуска вода, нито влага. Разбира се, недостатък е високата му цена. Но тя някак как да бъде ниска, при положение че разработката на съставящите го материали е изключително времеемък процес. Да не говорим, че дрехата, освен удобна, “функционална” (макар че тази дума хич не е подходяща за подобна статия, но сетете се вие за друга, предизвиквам ви!) и ултра красива!

Да, модни подиуми стават все по-интересни и високотехнологични, и лъскави, и скъпи. Истината е, че за да следвате тенденциите, трябва да се настроите да олекнете в джоба, но винаги можете да посетите ShopZone.bg и да изберете нещо на добра цена и качество.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР