Бърз заем от SmileCredit само за няколко минутки

0
777

Въпреки, че най-вероятно сте ангажирани с постоянна работа и вземате редовно заплата, понякога се случва сметките да се объркат. Един от често срещаните сценарии е да си планираме разходите месец за месец. Това обаче е силна предпоставка за възникване на проблеми с бюджета, когато ни се доходи на любима почивка или се появят изравнителни режийни сметки за ток и вода. В такива моменти е добре да знаем какви опции имаме. Бърз заем е подходящо, достъпно и бързо решение на такъв тип проблеми.

Не е необходимо да чакаме месеци за одобрение, защото бърз заем се взема само за няколко минутки онлайн, а лихвеният процент в повечето случаи е много по-нисък от този на стандартните кредити. По-лесно е от детска игра. След като влезете в сайта на smilecredit.bg, изпълнявате няколко елементарни команди, кликате на четири места и няколко часа по-късно сте с една идея по-богат човек. Процесът по кандидатстване за бърз заем при SmileCredit изисква минимални разходи на време.

Финансови инструменти от типа на бърз заем вече наложиха ново, модерно темпо на пазара. Услугата открива възможности за много хора, които по една или друга причина са с ограничен достъп до парични средства.

Казва се “бърз заем” поради изключително удобните условия, с който се пуска:

  • Заявката се прави изцяло онлайн.
  • До 20 минути заявявате парично постъпление по вашата сметка.
  • Само с 4 клика.
  • Без ненужни срещи на живо с консултанти и съветници.
  • Без излишни такси и досадни SMS-и.

SmileCredit е небанкова финансова институция, осъществяваща кредитиране онлайн. Основната й цел е да предостави на хора, изпаднали в нужда прозрачни, честни и коректни условия. Фирмата е регистрирана в БНБ. Дискретността при вземане на бърз заем или какъвто и да било друг, е основен приоритет за SmileCredit.

Паричната сума се отпуска веднага след одобрение на кандидатурата. Кредитът се превежда директно по банковата сметка на потребителя или към каса на Easy Pay.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР